Tue seurasi toimintaa - liity kannatusjäseneksi!

26.8.2016


Turun Nappulaliiga on turkulainen 6-13 –vuotiaiden lasten lähiliikuttaja
 – haluaisitko tukea oman seurasi toimintaa, mutta et tiedä kuinka?

Liity kannatusjäseneksi! Maksamalla 20€:n suuruisen kannatusjäsenmaksun tuet lasten jalkapalloharrastusta ja liityt samalla seuramme jäseneksi.
Maksa kannatusjäsenmaksu tilillemme FI17 5710 9720 0205 60 käytä maksaessasi kampanjaviitettä 1083

Liittymällä TOK-seurabonusjärjestelmään autat meitä pyörittämään talvisarjaa talvikaudella. Hankimme vuosittain halliaikaa yksityisiltä markkinoilta nimenomaan talvisarjan turvaamiseksi.
Jos et vielä ole kirjautunut seurabonusjärjestelmään, tee se nyt!
https://www.tokseurabonus.fi/tok_seurabonus_ilmoittaudu

Oman alueesi toimintaa voit tukea keskittämällä urheiluvaate- ja tarvikehankintasi yhteistyökauppaamme keskustan tai Länsikeskuksen Intersportiin. Mainitse kassalla oma alueesi, tällöin kauppiaan lupaama ostoshyvitys maksetaan alueen tilille vuoden lopussa! Samalla saat myös alennuksen ostoistasi.

Etsimme jatkuvasti myös yritystukijoita ja yhteistyökumppaneita – neuvottele näkyvyydestä kentällämme tai edustusjoukkueidemme pelipaidoissa suoraan toiminnanjohtajan tai puheenjohtajan kanssa:
toiminnanjohtaja Teuvo Mäkinen, p. 040-8377 775, teuvo.makinen@turunnappulaliiga.fi
puheenjohtaja Kari Karlsson, kari.karlsson@balticmarine.fi

Voisitko antaa aikaasi lasten lähiliikuntaan? Olisiko sinusta valmentajaksi?
Jos sinulle sopivat paremmin lyhytaikaiset tehtävät, saatat olla etsimämme
perhefutisryhmämme vetäjä: kymmenen kerran pesti leikki-ikäisten lasten ja heidän vanhempiensa yhteisen liikuntaharrastuksen alkuunsaattamiseksi voisi olla juuri sinua varten!
Talvisarjaa pelaavat joukkueemme tarvitsevat jatkuvasti pelinohjaajia: ole yhteydessä suoraan joukkueiden yhteyshenkilöihin.
Olisiko sinulla muuta osaamista tarjolla? Pystyisitkö ohjaamaan salikauden aikana koulun liikuntasaliin sopivaa liikuntaa: ketteryyttä, koordinaatiota?