KAUPPARI 06 VALKOINEN JO VIIDENTEEN PERÄTTÄISEEN TURNAUSVOITTOONSA

9.1.2017


Kauppari 06 Valkoiselle ei löytynyt vastusta loppiaisena 6.1.2017 pelatussa Nappulaliigan perinteisessä loppiaisturnauksessa. Joukkue ei hävinnyt otteluakaan jo 42. kertaa järjestetyssä perinteikkäässä kuuden joukkueen turnauksessa. Ainoastaan FC Honka ylsi tasapeliin mestarijoukkuetta vastaan viimeisessä ja turnauksen lopputuloksen kannalta jo merkityksettömässä ottelussa. Mukana turnauksessa olivat Hongan ja isäntäjoukkueen lisäksi myös Jyväskyklän Jalkapalloklubi, BK-46 Karjaalta, Turun Palloseura sekä ruotsalaisvieras Brommapojkarna kakkosedustusjoukkueellaan.

 

Otteluita seurasi koko päivän runsaslukuinen yleisö, joka sai nauttia korkeatasoisesta juniorijalkapalloilusta ja komeista maaleista. Päivän ehkä upeimmasta osumasta vastasi isäntäjoukkueen Lucas Kyllönen taidokkaalla saksipotkullaan ottelussa jyväskyläläisiä vastaan. TuNL:n parhaana pelaajana palkittiin keskikentän pohjalla hienoja riistoja tehnyt ja upeita syöttöjä läpi koko turnausken antanut Aapo Boström, joka teki turnauksessa yhteensä myös kolme maalia.

 

Perjantainen turnausvoitto oli Kauppari 06 Valkoiselle jo viides perättäinen. Viime vuoden puolella joukkue voitti niin Auracupin Turussa, Jymycupin Pöytyällä, KaaPo:n syysturnauksen Kaarinassa kuin vuoden päätteeksi vielä Javenture turnauksenkin. Joukkueen valmentajina ovat toimineet Niko Kagan ja Saku Koskinen.

 

Ottelutulokset löytyvät Loppiaisturnaus-sivulta.

LINKKI:
http://www.turunnappulaliiga.fi/toiminta/turnaukset/loppiaisturnaus-2017/2017-tulokset-06/