Perjantaiposti: turnauksia ja koulutuksia!

20.1.2017

Turnauskalenteri päivittyy nettisivuillemme: joko olet ilmoittanut joukkueesi turnauskevään käynnistävään perinteiseen Aunela-turnaukseen huhtikuussa?

Vai lähteekö joukkueesi kesällä Tornioon asti?

http://www.turunnappulaliiga.fi/toiminta/turnaukset/turnauksia-2017/

 

*

Kevään ensimmäinen EKKONO-koulutus järjestetään lauantaina 11.2. Tämä jakso on varattu erityisesti niille valmentajille, jotka eivät vielä ole tutustuneet ekkono-metodiin, ja toimii pohjana myöhemmin keväällä järjestettäville koulutuksille.

ILMOITTAUDU NYT http://www.turunnappulaliiga.fi/valmentajille/koulutus/ekkono-koulutus/

 

*

Joukkueiden ja alueiden tilinpäätösten paperimateriaali tulee toimittaa toimistolle tammikuun loppuun mennessä. Muistathan käyttää joukkueen omassa tilintarkastuksessa.

TILINTARKASTAJAT/Toiminnantarkastajat Tilintarkastajina voivat toimia pelaajien vanhemmat. Tilintarkastajana ei voi toimia joukkueenjohtaja tai valmentaja. Joukkueen tilintarkastaja toimii ensisijaisesti pelaajien ja joukkueen vanhempien edunvalvojana. Tämän maallikkotilintarkastajan tehtävänä on arvioida taloudenpidon läpinäkyvyyttä ja oikeellisuutta, siis sitä, onko yhteisiä varoa käytetty yhteisesti sovitulla tavalla. Tilintarkastaja käy läpi joukkueen tiliotteet ja tarkistaa että menoista on olemassa hyväksyttävät kuitit. Koko seuran virallisen tilintarkastuksen, joka sisältää myös aluetilien kirjanpidon tarkastuksen, toimittaa seuran vuosikokouksen valitsema KHT-/HTM-tilintarkastaja.

*

ALUEIDEN YHDYSHENKILÖT ensi talven salivuorojen hakuaika päättyy 31.1.2017.
Kesän hiekkakenttävuorojen anomisesta huolehtii Nappulaliigan toimisto.

*

Pelipassit ja vakuutukset

Muistutattehan vanhempia, että pelaajan vakuutus ja pelipassi eivät ole voimassa ennen kuin toimintamaksu on maksettu seuran tilille JA pelaajan tiedot on täältä toimistolta viety pelipassirekisteriin. Kuitin näyttäminen pelipäivänä kentän laidalla ei valitettavasti riitä, vaan pelipassivakuutussopimus syntyy vasta kun pelaajan tiedot aktivoidaan Palloliiton järjestelmään.

Pelaaja jolla ei ole voimassaolevaa pelipassia, ei ole pelikelpoinen.

Tilillemme on tullut joitakin maksusuorituksia ilman viitettä ja muulla kuin lapsen nimellä. Näissä tapauksissa maksu on jäänyt kohdistumatta, ja pelaaja on siis edelleen vakuuttamatta. Ajantasaisen tiedon pelikelpoisista pelaajista saa Marikalta.

 

Uusista pelaajista tarvitaan nimen lisäksi osoite, henkilötunnus loppuosineen sekä vanhemman sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

 

Vakuutusehdot 2017

https://www.palloliitto.com/pelipaikka/tuoteseloste_fi.pdf

 

*

 

Erityisesti 2009 /2010 /2011 joukkueet: Meidän seurassa –tapaaminen  
Järjestä joukkueellesi Meidän seurassa –vanhempaintapaaminen.
Marika tulee kertomaan meidän seuran toiminnasta ja vastaamaan vanhempien kysymyksiin;
vähimmällä vaivalla tapaaminen onnistuu harjoitusten yhteydessä kentän laidalla tai talvikaudella saliharjoitusten yhteydessä.
Tiedustele vapaata iltaa: marika.huurre@turunnappulaliiga.fi

*

Tulossa keväällä – seuraa nettisivujamme

Joukkueenjohtajakoulutus maaliskuussa

Kevätkierrokselle ilmoittautuminen maaliskuun alussa

Pelinohjaajakoulutus huhtikuussa

Valmennuskoulutukset

Ekkono-metodin koulutukset alkavat 11.2. johdannolla ja jatkuvat keväällä

D-kurssi maaliskuussa

E-kurssi kevään aikana