Pääsiäisposti

11.4.2017

Kuukauden vapaaehtoinen

Lähes joka kolmas suomalainen tekee vapaaehtoistyötä, ja urheiluseuroissa liikunnan parissa tehtävä vapaaehtoistyö on suurin suomalaisen vapaaehtoistoiminnan kenttä.
Toiminnassamme Turun Nappulaliigassa on mukana vuosittain lähes kaksituhatta lasta, reilusti yli sata pelaavaa joukkuetta. Näin laajan ja laadukkaan toiminnan pyörittäminen on mahdollista ainoastaan kaikkien vapaaehtoistoimijoidemme ansiosta.
Lasten lähiliikunnan mahdollistaa suuri vapaaehtoisten valmentajien, apuvalmentajien, joukkueenjohtajien ja muiden toimijoiden verkosto, vähintään viidensadan toimijan joukko.

Myös meidän seurassamme tilaa on kaikenlaisille vapaaehtoistoiminnan muodoille. Pitkää ja suunnitelmallista sitoutumista vaativat joukkueen valmentajan, apuvalmentajan ja joukkueenjohtajan tehtävien lisäksi tarjolla on lyhytkestoisia pestejä: voisitko sinä antaa aikaasi vaikkapa oman lapsesi joukkueen kotipeli-iltana toimimalla pelinohjaajana tai kentänpiirtäjänä?

Seurana pyrimme kiinnittämään huomiota vapaaehtoisten toimijoidemme työpanokseen: valitsemme kuukausittain vapaaehtoistoimijan, joka on omalla toiminnallaan mahdollistanut oman joukkueen lapsille hyvän harrastuksen, usein nämä toimijat ovat mukana usean eri joukkueen toiminnassa monilla eri tavoin.

Lue kuukauden toimijan haastattelu:
http://www.turunnappulaliiga.fi/?x254091=836641

**

Sinustako erotuomari? Jalkapallotuomarin ura käynnistyy pelinohjaajakoulutuksella – johon onneksi ehdit vielä ilmoittautua!
http://www.turunnappulaliiga.fi/toiminta/muut-tapahtumat/pelinohjaajakurssi-keskiviikkona/


**

Varaslähtö äitienpäivään 13.5.2017  
Äitien ja tyttöjen tapahtumapäivä Terveystalo Areenalla – luvassa kirpparia, temppu- ja taitoratoja, treeni- ja pelitapahtumia ja mukavaa yhdessäoloa koko perheelle!
Voit tiedustella kirpparipaikkaa Tiina Koskelta: tiinaae.koski@gmail.com
Kirpparipaikka 5€ - vain ns. ”peittomyynti” – ei vaaterekkejä, eikä pöytiä. Tee kevätsiivousta ja myy ylimääräiset futistarvikkeet, leikityt lelut ja hyväkuntoiset vaatteet!
Tapahtumaa järjestävät kaikkien ikäluokkien tyttöjoukkueet – tervetuloa tutustumaan tyttöjoukkueiden toimintaan, kaikki äidit, siskot ja kaverit mukaan!

**

Seuraava joukkueenjohtajakoulutus järjestetään 16.5.2017
http://www.turunnappulaliiga.fi/joukkueenjohtajat/joukkueenjohtajakoulutus/

**

**

 

Kaikki pääsevät mukaan Nappulaliigaan!

 

Turun Nappulaliigan toiminta on avointa turkulaisille jalkapallosta innostuneille lapsille ja nuorille.

Alle 12-vuotiaan pelaajan joukkue löytyy mahdollisimman läheltä kotiovea, yleensä oman kodin ja koulun läheisyydestä. Oman joukkueen löytymisen helpottamiseksi kaupunki on jaettu 17 maantieteelliseen alueeseen.

Aluejoukkue ottaa vastaan kaikki oman alueen oman ikäluokan pelaajat.

 

Joukkueessamme on paljon pelaajia – mitä voimme tehdä?

Lähtökohtaisesti joukkue ottaa vastaan kaikki oman alueen omanikäiset pelaajat. Joukkueen valmentajat voivat jakaa ja delegoida vastuutehtäviä pelaajien vanhemmille.

Joukkueen toimintaa voi hajauttaa ja eriyttää.
 

Joukkue voi harjoitella yhtenä suurena joukkueena ja osallistua pelitoimintaan useana peliryhmänä. Pelaajien vanhemmat voivat toimia peluuttajina pelitapahtumissa ja apukäsinä harjoitustapahtumissa.
 

Kysy apukäsiä suoraan ja kohdennetusti.
 

Tee joukkueelle työvuorolista. Mikäli listaan merkitty vanhempi ei itse pääse paikalle tapahtumaan, hän hoitaa itse itselleen sijaisen.

 

**

Merkitse kalenteriisi jo nyt myös Nappulamarssi
Marssimme maanantaina 22.5.2017 katsomaan peliä TPS – FC Haka

http://www.turunnappulaliiga.fi/toiminta/muut-tapahtumat/nappulamarssi-paiva-on-maanantai/

**

Naperogames on kaikkien 2009, 2010 ja 2011-joukkueiden yhteinen turnauspäivä.

Tule mukaan kesän iloisimpaan jalkapalloturnaukseen!.

Turnaus pelataan 10.-11.6. Nappulaliigan omalla kentällä, Terveystalo Areenalla.

Turnaukseen voivat osallistua Nappulaliigan omat 2009, 2010 ja 2011 poikajoukkueet sekä 2008-2011 tyttöjoukkueet. Ilmoittautua voi vaikka useammalla ryhmällä.
Turnaus on TuNL:n joukkueille ilmainen.
Ilmoita joukkueesi mukaan heti!
http://www.turunnappulaliiga.fi/toiminta/turnaukset/tunl-n-napero-games-turnaus-10-1/

**

Muita turnauksia

http://www.turunnappulaliiga.fi/toiminta/turnaukset/turnauksia-2017/

***

Käyttämättä jäävät hiekkakenttävuorot perutaan piirin toimistoon Mari Jäppilälle (mari.jappila@palloliitto.fi) tutut 4 vrk aiemmin.

Kenttävuoron voi peruuttaa joukkueen toimihenkilö.

Peruttehan nyt heti ne vuorot, jotka varmasti jäävät joukkueilta käyttämättä; tässä vaiheessa siis lähinnä perjantain ja viikonlopun tyhjäksi jäävät vuorot!

Kenttien huoltoon (lanaukset, kalkit, ym.) liittyvät kysymykset kuuluvat liikuntapaikkamestarille
jarkko.tallqvist@turku.fi p:040-5121187

**