Leidi Cup 23.9 ja Iskä Cup 7.10

21.8.2023

LeidiCup 2021
6.iskäcup voittaja alue Hannunniittu

Iskä Cup sekä Leidi Cup on Turun Nappulaliigan pelaajien vanhemmille tarkoitettu leikkimielinen jalkapalloturnaus TerveysTalo Areenalla. Naiset ensin, joten Leidi Cup pelataan 23.9 ja Iskä Cup 7.10


Aluejoukkueiden vanhemmat muodostavat oman alueensa joukkueen ja mittelevät Terveystalo Areenalla paremmuudesta.  Hirvensalon äidit ja Hannunniitun iskäthän ovat kohta vuoden päivät saaneet kehuskella vuoden 2022 menestyksellään.


Osallistumissäännöt ovat yksinkertaiset: turnaukseen voi osallistua, mikäli lapsesi pelaa Turun Nappulaliigan joukkueessa.


Jos pelaaminen kiinnosta kivassa turnauksessa, niin kootkaa alueeltanne joukkue ja ilmoittautukaa mukaan alla olevista painikkeista. Halutessanne, voitte tilata joukkueelle omat pelipaidat ja lisätietoa löytyy alla olevista painikkeista.


Äidit huomio. Mikäli teille ei olisi tulossa alueelle omaa joukkuetta, niin TuNL Naisten järjestämässä yhteisjoukkueessa pääsee pelaamaan. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä joukkueeseen maililla tunlnaiset@outlook.com.