Reijo Pihl Nappula Cupin kaikki sarjat täynnä

23.8.2023

Lokakuussa 14. ja 15. päivä pelattavan turnauksen kaikki sarjat sopivat jo hyvissä ajoin. Mukana on yhteensä 48 joukkuetta, jotka edustavat kahtatoista eri seuraa. Pelaajia kentillä tullaan viikonlopun aikana näkemään yli 500.

- hyvässä mallissa ollaan turnauksen pyynnöstä. Joukkueet ovat jo tiedossa sekä otteluohjelmatkin ovat jo julkaistu. Erityisen hienoa oli, että kiinnostusta turnausta oli myös muualta päin jalkapalloilevaa Suomea ja näin meidän aluejoukkueemme saa uusia kokemuksia. Mainintana, että Ilveksestä tulee yhteensä kahdeksan harrastetason joukkuetta eri sarjoihin, sanoo seurakoordinaattori Miika Weckman.


Viimeisen ensimmäisen ensimmäisen kerran oli jättimäinen menestys ja joukkueilta tuli valtavasti positiivista palautetta. Luonnollisestikin turnaus päätettiin ottaa seuran kalenteriin joka vuotiseksi tapahtumaksi. Urheilupuiston Yläkentän täysi katsomo, noin 600 kannustaaja, loi upeat puitteet lasten jalkapallotapahtumalle. 


Turnauksen nimi vaihtui vuodelle 2023

- Nappula Cup nimettiin johtokunnan yksimielisellä päätöksellä tästä syksystä eteenpäin Reijo Pihl Nappula Cupiksi. Halusimme seurana kunnioittaa  Turussa jo vuosikymmeniä jalkapallovalmentajana toiminutta Reijoa. Reijo on omalla valmentamisellaan ja persoonallaan vaikuttanut monen jalkapalloilevan nuoren pelaajauraan. Reijon entisiä pelaajia esiintyy tälläkin hetkellä Suomen A-maajoukkueessa, sanoo Weckman.


Tällä kertaa Turun Nappulaliiga turnauksen oheistoimintoja ja buffet -toimintaa on kehittämässä ja pyörittämässä seuran tapahtumajaosto yhdessä toimiston kanssa.

- Kesäkuussa Napero Gamesin buffet oli tuottoisa ja siitä suuri kiitos kuuluu meidän vapaaehtoisillemme. Vapaaehtoiset leipoivat, täyttivät sämpylöitä, hoitivat arpajaisia ​​sekä grillasivat. Kaikki sujui oikein hienosti. Tulevaan Reijo Pihl Cupiin toivomme samanlaista yhteishenkeä ja tsemppiä kuin keväälläkin. Arpajaisvoittoja ja kaikenlaista apua mielellään vastaan, kiittelee ja vinkkaa tapahtumajaoston puheenjohtaja Tiina Koski.